jennasoklart -

NY BLOGG

Kändes inte kul att blogga på den här bloggen så jag bytte blogg. Har redan gjort ett par inlägg så att ni har något å läsa. Enjoy!

KLICKA PÅ BILD / TEXT FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN♥

skolsmart?

Ville bara berätta att jag fortfarande är lite sjuk men senare idag ska jag träffa 2 kompisar, Nils & Jesper. Eftersom jag har tjatat om det där NO provet så mycket kände jag mig skyldig att berätta hur det gick. Titta på bilden så ser ni hur bra det gick! Det var så att först hade vi 2 häften man skulle skriva olika typer av texter om sopsortering, föra in labbar som vi gjorde under tiden osv. Det gick faktiskt bättre än jag hade trott så jag är ganska nöjd. Men sen kom ju sista delen som vi dessutom gjorde på iPads. Våran klass, 6A, hade gått igenom 1/14 frågor så jag kände att jag inte ska vänta mig högre betyg på det än ett F.
Your image is loading...

Sjuk :c

idag har jag varit hemma från skolan pga att jag är sjuk. Imorgon måste jag gå till skolan eftersom vi har 3 timmar NO nationella prov. Vilken super kul dag jag kommer få, bästa på länge♥♥♥♥♥ NOT. Efter är det iaf avslutning med lilla gruppen på teatern och på Fredag väntas grillning på Skeppsviken med stora gruppen som avslutning. Höörs imorgon när jag har vaknat... Godnatt!


Spänningen stiger...

Tycker att Hanna ska vinna för hon har verkligen bjudit på sig själv. Att Annica ska komma tvåa för hon har också bjudit på sig själv men gapat, skrikit och klagat väldigt mycket. Därimot tycker jag inte att Amandus äns är värd en plats på prispallen. Har har bara legat i soffan i 100 dagar och klagat.

My saturday was spent on

VattenPalatset
Älskar att vara på vattenpalatset med mina vänner! Man har så sjukt kul. Den röda vatten ruschkanan och strömmen är bäst. Det är också sjukt kul att simma ut i ute poolen. Om ni aldrig har varit där har ni missat något för det är verkligen ett paradis för tjejer och killar i alla åldrar!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

fy på mig

Har haft sämst uppdatering här ett par dagar nu.
Fredag-Lördag: Sov över hos Alice.
Lördag: Var på vattenpalatset med Alice + Annica åkte till Tunisien, saknar henne.
Lördag-Söndag: Alice sov över hos mig.
Söndag- Alice har precis åkt hem och jag är sjuk + Natasha fyller år.
Så har min helg sett ut.

Tack Alice för en underbar helg. Du är det bästa i hela mitt liv♥