jennasoklart -

Café tips!

Lejas Cafe
Detta är ett väldigt bra café som brukar bli mitt första handsval om jag ska fika. Jag fikar där 2-4 gånger i månaden och det finns alltid något gott. Är det inte kladdkaka så är det maräng muffins. Ett riktigt mysigt café med bra personal och goda efterätter. Älskar också deras kyckling panini!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
image description

Så här säger Mats

Du skrev och undrade hur många läsare jag har varje dag. Det är inte speciellt många på den blogg jag har just nu och det varierar lite beroende på ämne. Om jag skriver om linux så har jag ungefär 50 läsare om dagen och om det är något bra tips jag lägger ut kan det bli mer. När jag skriver om hjärtsvikt (som jag själv har) så kan det bli något mindre antal besökare. Jag har inte varit aktiv alls med att göra en välbesökt blogg, jag har haft en sån förut för länge sedan och bloggen jag har nu var tänkt för att det finns personer som vill följa förloppet på min hjärtsvikt. Men sen har jag inte orkat skriva om hjärtsvikten på det sätt som jag tänkte så nu har inte min blogg någon struktur.Om du är ute efter att göra reklam för din blogg och få fler läsare så är nog inte min blogg den rätta att vända sig till. Men vill du att jag lägger en länk till din blogg eller nåt så gör jag gärna det. Du skriver på ett kul sätt (ej jobbigt att läsa, mer bilder än text) och alla bilder du lägger ut gör att det känns som att man får en inblick i hur det är att vara en ung kvinna i skolålder i dagens Sverige. Du lyckas verkligen få bilderna fulla av liv och att de känns berättande. På en del av bilderna så ser du ut som en yngre version av Avril Lavigne om du vet vem det är.Jag önskar dig verkligen lycka till med både bloggande och teater!

2012-05-20 @ 23:45:08
URL: http://maxzve.wordpress.com/
Så här säger MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Natti :)

Önskar dig en bra start på nya veckan ;D

2012-05-21 @ 00:51:31
URL: http://mooollys.se
Så här säger FlizanLizan

HejsanÄru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

2012-05-21 @ 10:33:00
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Så här säger Emma

Super fin blogg! Kika gärna in på min blogg och släng gärna in en kommentar om du har lust med det. Följa varandra via bloglovin? :)

2012-05-21 @ 13:08:18
URL: http://emmawidahl.blogg.se/
Så här säger Carro - en emo/scene bloggerska

Ha chansen att synas framför alla mina hundratals läsare genom att vara med i Veckans Blogg här:

http://quiethell.myshowroom.se/veckans-blogg/

Hoppas du tar chansen :) Kramisar Carro

2012-05-21 @ 13:24:06
URL: http://quiethell.myshowroom.se/
Så här säger Jasmin - The dream of being famous!

Vill du läsa en super bra blogg? Då är det min vi snackar om! Min dröm är att bli en känd skådis och äga ett klädmärke större än H&M! Så ta en titt på världens COOLASTE blogg!!

Vem vet du kanske gillar den? Fan snackar jag om såklart du kommer att gilla den det är mig vi snackar om! ;)

2012-05-21 @ 15:38:13
URL: http://jaasses.webblogg.se/

Så här säger...
Du hälsar väl på igen?

E-post...

Blogg/hemsida...

Din tanke skrivs här:

Trackback